SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR Çarptı:1 Ölü, 5 Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:17:54
TIR Çarptı:1 Ölü, 5 Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ
 
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Kapı Dere karayolunda sürücüsü ve plakası belirlenemeyen Tır'ın kamyonete çarpması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi ağır şekilde yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Fayık Turgut (50) idaresindeki kamyonet, Malatya’ya bağlı Doğanşehir ilçesinin Kapı Dere beldesine 2 kilometre kala hatalı solama yapan, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen Tır’ın çarpması sonucu 40 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Kazada, Tır'ın sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, kazada kamyonet sürücüsü Fayık Turgut ve kamyonette bulunan, Davut (10), Ferdi (27) Mustafa Turgut (22) ve kimliği belirlenmeyen 1 kişi ağır yaralanırken, Şükrü Turgut (14) ise kaza yerinde hayatını kaybetti.
 
Yaralılar Gölbaşı ve Kahramanmaraş'tan gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumları ağır olan Davut ve Ferdi Turgut Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. Tedavi altına yaralıların verdiği bilgiye göre hatalı solama yapan Tır şoförünün kendilerine vurduktan sonra hızla kaza yerinden kaçtığını belirttiler. Kazada hayatını kaybeden Şükrü Turgut'un (14) cenazesi ise Doğan Şehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Öte yandan, kazaya karışarak olay yerinden hızla kaçıp kayıplara karışan Tır ve sürücüsünün yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız