SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR Devrildi... 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-05-18 14:43:29
TIR Devrildi... 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adıyaman karayolunda bir TIR’ın devrilmesi sonucu yaşanan kazada sürücü yaralandı.

Tavşantepe mevkine yakın bir alanda yaşanan kazada Abuzer Arıca yönetimindeki 44 BE 448 plakalı TIR, Malatya’dan Doğanşehir istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu devrildi. Yolun sağ şeridine devrilen TIR’da sürücü yaralanırken diğer araç sürücüleri hemen yaralının yardımına koştu. Sağlık ekipleri gelene kadar çevredeki araç sürücüleri, yaralı sürücüye müdahale etti. Yaralının altına battaniye serilerek ambulans beklenirken kısa süre sonra olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralı sürücüyü ilk müdahalesinin ardından Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü.

Kaza sonrası trafik ve jandarma ekipleri inceleme başlatırken yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

SİVAS YOLUNDAKİ KAZA..

Bu arada Malatya-Sivas karayolunda sebze yüklü bir kamyon devrildi. Kazada sebze ve kasalar yola saçılırken, sürücü ise yaralandı.

Malatya-Sivas karayolu Sütlüce mevkiinde sabah erken saatlerde meydana gelen kazada iddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 07 LMV 59 plakalı sebze yüklü kamyon virajda önüne çıkan traktöre çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu aniden kırması sonucu devrildi. Kazada kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralanırken sebzeler ise yola savruldu. Olay yerine gelen 112 ambulansı yaralı kamyon sürücüsüne müdahale ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : İha

KAZA SONRASI ÇEVREDEKİ SÜRÜCÜLER YARALININ İLK YARDIMINA KOŞTU. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

Pano01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız