SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR Devrildi, Şoför Sıkıştı!

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'da şarampole yuvarlanan TIR'ın şoförü sıkıştığı yerden 1 saatte kurtarılabildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adıyaman Gölbaşı ilçesi Malatya karayolunun 6. kilometresinde meydana geldi. Malatya'dan Mersin'e giden Ömer Yıldız yönetimindeki 33 F 7022 plakalı TIR virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. TIR'ın içerisinde sıkışan şoför, dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Sürücü, Gölbaşı ilçesinden gelen itfaiye ekiplerinin çabalarına rağmen çıkarılamayınca Adıyaman'dan sivil savunma ekipleri çağrıldı. Sivil savunma ve jandarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılan şoför, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi’nde 33 yaşındaki İ.T. yönetiminde bulunan otoyla giderken, 21 yaşındaki H.G.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

İsmetpaşa Caddesi ile Kanalboyu’nun kesiştiği Yeşilyurt yolunda 25 yaşındaki Ö.D. yönetiminde bulunan oto ile 52 yaşındaki M.A.’nın yönetiminde bulunan otolar çarpıştı. Başını direksiyona çarpan M.A. yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 29 yaşındaki A.Ç. yönetiminde bulunan oto ile 26 yaşındaki O.M. yönetiminde bulunan otolar çarpıştı. 22.00 sıralarında meydana gelen kazada A.Ç. yönetimindeki otoda bulunan 24 yaşındaki T.F., 49 yaşındaki A.F., 31 yaşındaki A.F.Ç. ile 20 yaşındaki S.S. adlı bayanlar ile 7 yaşındaki E.Ç. adlı erkek çocuk yaralandılar.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan M.S. yönetiminde bulunan 21..380 plakalı otomobil, Akçadağ Gürkaynak civarında aşırı hız yüzünden şarampola uçtu. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan H.K. ve M.T. yaralandılar.

Malatya’dan Arapgir yönüne gitmekte olan M.A.B. yönetiminde bulunan 44..340 plakalı otomobilin Arapgir Kayakesen mevkiinde şarampola uçtu. Kazada sürücünün yanı sıra otomobilde bulunan H.B., Z.B. ve S.B.’nin yaralandıkları ve Arapgir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız