SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'a Çarpan Otoda 2 Kişi Öldü

0
Güncellendi - 2016-08-09 02:37:02
TIR'a Çarpan Otoda 2 Kişi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesi yakınlarında önce arkadan TIR’ın dorsesine çarpan, ardından ise yoldan çıkarak savrulduğu bahçede kayısı ağacına çarpıp durabilen aracın içerisinde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı. Darende ilçesindeki kazada ise 3 kişi yaralandı.

2 ÖLÜ, 2 YARALI..

Kaza, Pazar’ı Pazartesi’ne bağlayan gece saat 00.30 sularında Malatya-Darende karayolu Kağıt Fabrikası mevkiinde meydana geldi.

44 NL 149 plakalı oto, Malatya istikametine seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda, önünde seyreden TIR’ın dorsesine çarptı, bir süre sürüklenen araç, daha sonra yoldan çıkarak girdiği bahçede kayısı ağacına çarparak durabildi.

Kaza nedeniyle ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri ile birlikte AFAD Arama-Kurtarma ekibi ile 112 Acil Servis UMKE ekibi yönlendirildi.

AFAD ve UMKE ekipleri ağaca çarpması sonucunda hurda yığınına dönen aracın içerisinde sıkışan yaralıları uzun uğraşlar sonucunda çıkartabildiler. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılardan Muazzez Doğan ve Paşa İlhan adlı ambulans ile Akçadağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.  Kazada ölen Muazzez Doğan'ın oğlu Selami Doğan (56) ve kazada ölen Paşa İlhan'ın eşi Güner İlhan ise ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildiler. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

DARENDE DE 3 YARALI

Bu arada, Darende ilçesinde ise otomobilin patpat diye tarif edilen tarım aracına çarpması sonucunda ise 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Balaban mahallesinde Cengiz Kaya idaresindeki S BK 1610 plakalı otomobil ile seyir halinde iken patpat diye tabir edilen tarım aracına arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte tarım aracında bulunan Yaşar Çiftçi ve İsmet Sevinç yaralandılar. Yaralılar, Darende ve Malatya devlet Hastanelerine kaldırıldılar. Yaralılardan Yaşar Çiftçi’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLAR: Kaza yapan araç ile kazada ölen Muazzez Doğan ve Paşa İlhan

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

kazaaa

kz1kz2kz3

kz4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa kemal (7 yıl önce)
    Pasa abim hakkımız sonuna kadar helal olsun mekanın cennet olsun nur içinde yat ailesine sabırlar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Merdi (7 yıl önce)
    Başımız sağolsun emmimzadeler ağgül abi yengesi bizi hepimizi derinden üzdü herkes yıkıldı eşine Güner ablama Ve yengesi oğlu selami abiye acil şifalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Sizin yaptığınız haber ne kadar erken oldu Darende Balaban da ki kaza 5gun oldu hemde yaşar çifçi olay yerinde oldu biraz daha araştırma yapın
    0
    0
    Yanıtla