SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'daki 2 Kişiyi Bıçakladılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:58
TIR'daki 2 Kişiyi Bıçakladılar
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Karaburun köyünde otomobil ile bir TIR’ı durduran şahıslar, TIR şoförünü ve yeğenini bıçakladılar. 

İddiaya göre, Malatya istikametinden Mersin istikametine gitmekte olan Orkun B. yönetimindeki 01 F 4050 plakalı otomobil, Beytullah Şeker (46) idaresindeki 02 EB 702 plakalı TIR sürücüsünü Gölbaşı girişinden itibaren taciz etmeye başladı. Otomobil sürücüsü Orkun B. (27) seyir halindeyken Gölbaşı ilçesine bağlı Karaburun köyü girişinde otomobili TIR’ın önünde durdurdu. Otomobilde bulunan Orkun B. ile birlikte Rıza F. (32) ve Murat U. (24) otomobilden inerek TIR şoförü Beytullah Şeker (46) ile yeğeni Tuğrul Avcı’yı (16) kamyondan indirip bıçakladılar. Olayı gören köylülerin müdahil olmasıyla kavga büyürken, köylüler de otomobilde bulunan şahıslarla kavga etti.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ciddi olan Murat U. (24) Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi gelirken, otomobilin içerisinde boş bira şişelerinin olduğu gözlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız