SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'ın Çarptığı Genç Hastanede Öldü

0
Güncellendi - 2019-03-29 02:46:31
TIR'ın Çarptığı Genç  Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken TIR'ın çarptığı 21 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza,Malatya- Ankara karayolu Askeri Lojmanlar Kavşağı mevkiinde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, 23.45 sıralarında kent merkezi istikametinden gelerek Ankara istikametine seyir halinde olan U.E. yönetimindeki 45 UB 3133 plakalı TIR, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Yaşar Er'e çarptı.

Ağır yaralanan genç ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Mustafa Yaşar Er hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

TIR şoförü U.E'nin gözaltına alındığı kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Şehir içinde hız yapan CANAVARLAR, Öndeki araca takip mesafesi bırakanların aralarına sokulanlar, trafikte makas atan namussuzlar ve tek yönlü yolda sürekli TERS YOLDAN giden şerefsizler bilin ki BÜTÜN MALATYA AÇIKTAN OLMASA DA İÇLERİNDEN ANANIZA AVRADINIZA KÜFÜR ETMEKTEDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    * O bölgede 2 adet trafik ışığı var, her 2'sinin arası yaklaşık 1,5 km. İnsanlar ters taraflara yürümesi gerekir ki ışıktan karşıya geçsin. şuda bir gerçek ki akşam geç saatlerde ve hafta sonu ışıkları iptal ediyorlar, herhalde elektrik tasarrufu yapıyor belediye. *Buraya yürüyen merdivenli, üstü kapalı bir üst geçit yapılması lazım, yol çok geniş ve trafik hızlı akıyor. *Ayrıca sürücüler yayalara yaya geçidinde bile yol vermiyor, görünce iyice gaza basıyor, Her yıl veya 2 yılda bir sürücülerin sağlık raporu ile ehliyet vizelerini yenilemesi gerekir, kanun çıkartılması lazım. Adam ehliyet aldığı zaman sağlıklı ve genç, ama ilerleyen zamanlarda kaza geçirmiş ve özürlü kalmış olabilir, ruh sağlığı bozulmuş olabilir, yaşlanmış ve duyularını kaybetmiş olabilir, bunun bir kontrolü olması gerekir. Ömür boyu geçerli bir sürücü belgesi olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yiğithan (5 yıl önce)
    Senelerdir bi kuzey çevre yolunu açamadılar.Maç çıkışı elazığ tarafından gelen tırcıların o kadar trafik beklemesi ayrı bir ironi.Böyle devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • nusret44 (5 yıl önce)
    bir çevre yolu yok tabi çevre yoluna kaldıırm taşı çiçek lazım değil nasıl kazanacaklar şeen ortaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz (5 yıl önce)
    Tanıdık bir arkadaş tı.çok üzüldüm be:-(
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin dikatli olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • HACI (5 yıl önce)
    Neden halen geçiş üstünlüğü yayanın olduğunu yetkililer sürücülere, kamu oyuna duyurmuyorlar, Reis bu hakkı bize verdi ÖNCELİK YAYALARIN diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)HACI isimli kullanıcı yorumuna
    Yayalara geçiş üstünlüğü sadece yaya geçitlerinde var...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Bu yol çok tehlikeli, özellikle bu kavşakta sürekli kaza oluyor. Şehir dışından gelen transit tırlar, kamyonlar, otobüsler hiç hız kesmeden bu yolu kullanıyorlar, dikkat edin kazanın olduğu kısımda bir üst geçit yok! ilerideki kavşaktan karşıya geçmek için insanlar fazladan kilometrelerce yürümek zorunda kalıyorlar, tabii ki yürümenin yerine karşıya geçmeyi tercih ediyorlar. Bu yola yetkililer artık bir çözüm bulmalı. gerekiyorsa her yere radar yerleştirmeliler, bu yolda hız sınırı 70 değil 50 olmalı. küçücük kasabalardan dahi geçerken hız sınırı 50, bu kadar işlek bir yerden geçerken neden 70+7 77????? Malatyalı şoförler de bir o kadar dikkatsiz, insana saygı yok, yayaya saygı yok. Bence topyekûn bir trafik eğitimi verilmeli, tüm halka, trafik medeniyettir
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Şehrin içinde tırın ne işi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şurada okudum da yani sırf belediyeye ve başındaki kişilere laf söyleyelim de ne dersek diyelim kafalilar çok biri kalkmış koca tirin şehrin içinde ne işi var biri kalkmış ışık da durmaz biri kalkmış çevre yolu yok kardeş daha napsinlar adamlar otoyolmu geçirsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Çevre yolu şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani şehrin çevre yolu var mı ?üst geçitleri var mı?? Var da biz mi bilmiyoruz? Bi gün senin bi yakınının başına böyle bir iş gelirse hiç isyan etmeye hakkın yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)Abdulkadir isimli kullanıcı yorumuna
    Burası çevre yolu adam uçarak mi gidecekti? Ayrıca saat 23.45 istese şehrin göbeğine bile girme hakkına sahip.Bilip bilmeden boş konuşuyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • akif tütüncü (5 yıl önce)
    altlarına araba alıp basıyorlar gaza ne kırmızı ışık dinliyorlar ne de yaua kaldırımı karşıdakide bir can taşıyor umurlarında değil
    0
    0
    Yanıtla