SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR'la Çarpıştı, Sürücüsü Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da TIR ile çarpışan ve hurdaya dönen otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Elazığ karayolu Orduzu Pınarbaşı mesire yeri girişi mevkiinde meydana geldi. 39 yaşındaki Hüseyin T. yönetimindeki 44 FU 605 plakalı otomobil, yolun kaygan olması, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 54 yaşındaki D.Ö. yönetimindeki 23 FS 774 plakalı TIR'a çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin T. ağır yaralandı. Yaralanan sürücü, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil çekiciyle kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğrafta bu kazada hasar gören otomobil)

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu eski Terminal kavşağında 30 yaşındaki H.Y. yönetimindeki 44 KV 351 plakalı otoyla 31 yaşındaki D.T. yönetimindeki 44 KD 695 plakalı oto çarpıştı. Kaza sırasında D.T. hafif yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında 38 yaşındaki İ.K. yönetimindeki 44 AP 776 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 56 yaşındaki K.Ü.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Malatya- Adıyaman yolu 36. kilometre Doğanşehir girişinde de M.K. yönetimindeki 63 DF 520 plakalı kamyon, buzlu yolda kayarak şarampola devrildi. Kazada 26 yaşındaki sürücü ile 29 yaşındaki A.K. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız