SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Milli Takım Kampı

0
Güncellendi - 2016-08-23 20:12:38
Malatya'da Milli Takım Kampı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 7 tırmanıcı sporcu, Malatya’da milli takım kamp çalışmalarında ter döküyor.

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Tırmanış Milli Takım Kampı Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Tırmanış Duvarında gerçekleştiriliyor.

2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen yarışmalarda alınan derecelerde ilk 3’e girenler milli takım kampında yer alıyor. Üç gün sürecek olan kamp çalışmalarında seçme yapılacak ve sporcuların form durumları belirlenecek.

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi ve Dağcılık İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Faruk Akçınar, Malatya olarak bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Akçınar, Türkiye’de 10 yıllık geçmişi olan tırmanış branşında Malatya’nın çok hızlı bir şekilde ivme kazandığını belirterek, “Bizimde milli düzeyde bir sporcumuz var. Türkiye’yi temsil ediyor. Bu da Malatya’nın geldiği yeri gösteriyor. Donanımlı bir iliz. Malatya, olimpik bir spor branşı olan tırmanış branşında söz sahibi olacaktır” dedi.

Akçınar, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi

Pano01a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız