SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tırpanlandığını Gördük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:47
A- A+ PAYLAŞ
 
Toplu Sözleşme Yasa Tasarısı ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "Yasa tasarısı komisyona geldiğinde mutabık kaldığımız taleplerin tırpanlandığını gördük." dedi. 
 
Yıldırım yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; "Tepkimiz üzerine tasarı alt komisyona havale edildi. Komisyon görüşmelerinde ve genel kurul safhasında da konunun takipçisi olduk. Yasanın genel kurulda kabul edilmesi ve akabinde Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmasıyla yeni bir süreç başladı. Masa için hazırlıklarımızı tamamladık. Sonuç almak için eylem yaparız ve sonuç da alırız Bugünlerde Taraflar arasında Toplu Sözleşme görüşmeleri başlayacaktır. Toplu Sözleşme, Kamu Görevlilerinin mali ve sosyal haklarını düzenleyen mevzuat hükümleri dikkate alınarak kamu görevlilerine uygulanacak katsayı ve göstergeler, aylık ve ücretlerdir. Her türlü zam ve tazminatlar, ek ödeme, toplu sözleşme ikramiyesi, fazla çalışma ücreti, harcırah, ikramiye, doğum, ölüm ve aile yardımı ödenekleri, cenaze giderleri, yiyecek ve giyecek yardımları ile kanunda ismen sayılmayan diğer mali ve sosyal hakları kapsayacak. Bu eylemlerin amacı süreci canlı tutmak, Memur-Sen'in Gerektiğinde neler yapabileceğini ortaya koymaktır. Eylem takvimimizi şu şekilde uygulayacağız: 19 Nisan 2012 Perşembe günü saat 12:30"da Yeni Camii Meydanı'nda kitlesel basın açıklamasından sonra Bordro Yakma ve Kokart eylemi yapılacaktır. 25 Nisan Çarşamba PTT önünde kitlesel basın açıklaması, akabinde faks gönderme eylemi yapılacaktır. Mayıs ayının ilk haftası Ankara'da tüm şube ve temsilciliklerimizin katılımıyla 'Büyük Ankara Eylemi' yapılacaktır. Gerekli bilgilendirmeler süreç içerisinde yapılacaktır. Unutmayalım ki hep birlikte olursak daha iyi sonuç alırız. Başta üyelerimiz olmak üzere tüm kamu çalışanlarını eylemlerimize katılarak destek vermeye davet ediyoruz. Meydanlar bizi bekliyor"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız