SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Titiz Davranıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

Katipoğlu, "İç transferde oyuncularımızla anlaşırken duygusal davranmadık, bize önümüzdeki sezon faydalı olabileceğini düşündüğümüz arkadaşlarımız ile anlaştık. Samet, Yusuf, Ergül, Taylan, Adem ve Celal'den sonra son olarak orta saha oyuncumuz Volkan Keskin ile anlaştık. Volkan da bu hafta içi Malatya'ya gelerek imza atacak. Volkan Aydın ile de telefonda görüştük maddi konularda anlaşırsak o da önümüzdeki sezon formamızı giyecek. Volkan'ın da transferiyle iç transferi tamamlayacağız. Zaten büyük ölçüde bitirdik" dedi.

"DIŞ TRANSFERDE TİTİZ DAVRANIYORUZ"

Dış transfer konusunda titiz davrandıklarını ifade eden Katipoğlu, "Adem Sağlam, kendi yaşına göre oldukça tecrübeli bir arkadaşımız hem stoper hem de ön libero oymama özelliğine sahip olan bir oyuncu. Kırıkhanspor'dan aldığımız Mehmet Türk de hem forvet arkası hem de forvet oynayan bir oyuncu, yine kalede sorun yaşamamak için Taylan ile birlikte Mesut Balkan ile de anlaşarak, Kalemizi emin ellere teslim ettik. Kısacası hep çok özellikli oyuncularla anlaşarak alternatifli bir oyuncu grubu oluşturup, iyi bir kadro kurmanın peşindeyiz. Malatya'nın parası boşa gitmesin diye ince eleyip sık dokuyoruz. Acele etmeyerek, titiz davranıyoruz. Şuan üzerinde yoğunlaştığımız 4 - 5 oyuncu daha var. Bu arkadaşlarımızı da 10 Temmuz' a kadar Malatya' ya getirip, imza attıracağız. Teknik heyetimizle gerekli istişareleri yaparak, transferde hata yapmamaya çalışıyoruz. Tüm bu çabamız Malatya'nın bir kuruş parasının bile boşa harcanmaması ve takımdan olan şampiyonluk beklentisinin boşa çıkmaması için" diye konuştu.

"KAMP PROGRAMIMIZ BELLİ OLDU"

Katipoğlu, Yeni Malatya Spor'un kamp programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "10 Temmuz'da Malatya'da yapacağımız kampa kadar iç ve dış transferde anlaşacağımız toplam 16 - 17 kişilik bir kadronun yanına alt yapıdan da 3 ya da 4 genç oyuncumuzu dahil ederek yaklaşık 20 kişilik bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının startını vereceğiz. Malatya da 15 günlük bir çalışmanın ardından Ankara Kızılcahamam 2. etap kampına gideceğiz. 2. etap kampında oynadığımız hazırlık maçlarından sonra da yine gerekli
gördüğümüz mevkilere 3 - 4 takviye daha yapacağız. Bu dönemde Bank Asya ve Süper Lig'den transferlerimiz de olabilir. Ön görüşmelerini yaptığımız ancak yüksek maliyetinden dolayı sıkıntı çektiğimiz için bu oyuncuların transferini 2. etap kampından sonraya bıraktık. Malatya'nın adına yakışır transferler yapacağız. Bu konuda herkes rahat olsun" dedi.

"TAKIMIMIZ MALATYA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK"

Önümüzdeki sezon oluşturmak istedikleri takım ve sergileyecekleri futbol anlayışına da değinen Katipoğlu, "90 dakika koşan, her an mücadeleyi elden bırakmayan disiplinli ve istikrarlı bir takım oluşturacağız. Taraftarlarına koltuklarında 90 dakika rahat bir maç izletecek, hücum gücü yüksek bir oyun anlayışına sahip, özellikle de alternatifli bir kadrosu olan Malatyalıları en iyi şekilde temsil edecek bir takım kuracağız" ifadelerini kullandı.

"HERŞEY MALATYA FUTBOLUNU DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN"

Katipoğlu, tesis değişikliği hakkındaki görüşlerini de aktararak, "Gönül ister ki; Malatya tesis anlamında sıkıntısı olan bir il olmasın, her iki kulübümüz de iyi tesislerde konaklasın ama 1 buçuk 2 aydır tesis aradık. Şeker fabrikasından tutunda bütün otellere kadar konuştuk. Ama Yeni Malatya Spor'a, 2. Lig den Bank Asya hedefi olan bir takıma uygun bir yer bulamadık. Sonuç olarak bu takım Malatya'nın takımı ve bu şehri temsil ediyor. Bu anlamda, zaten daha önceki dönemde Nurettin Soykan Tesisleri İl
Özel İdaresi'ne devredilmiş, Malatya futbolunun daha ileriye taşınması noktasında gerekli görüşmelerin ardından, bizim Yeni Malatya Spor olarak, Orduzu da konaklamamız ve burada kamp yapmamız uygun görüldü. Ben bu konuda anlayışlı davranan herkese başta Aziz Yiğit ve Mustafa Korkmaz'a teşekkür ediyorum. Tabi bu durum Kulüplerimizin tesisleşme anlamında sıkıntı yaşadığını da gösteriyor. Malatyaspor Kulübü de bizim kardeş kulübümüz ortak hareket etmemiz gereken bir kulübümüz bu şehrin emektarı Bu kulübe sonsuz saygı duyuyoruz ama şartlar ortada. Bu konu da camiamızın ve kamuoyunun anlayışlı ve duyarlı olmasını bekliyoruz. Sonuç olarak Malatya futbolunu daha ileriye götürmek için böyle bir karar alındı. Herkes bu konuya bu gözle bakmalı diye düşünüyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Son olarak camiaya ve taraftar da seslenen Katipoğlu, "Geçtiğimiz sezon ortada bir başarı var. Nasıl ki bu başarı şehre aitse, basının, taraftarın, teknik heyetin, futbolcuların, yöneticilerin, kulüp personelinin kanat önderlerinin kısacası herkesin bunda payı varsa, bu sezonu da biz aynı şekilde hep birlikte beraberliğimizi bozmadan camia olarak kenetlenmeliyiz. Biz yönetim olarak birlik ve beraberliğimizi sağladık. Anlaştığımız her oyuncuya farklı farklı yöneticilerimizle sözleşme imzalatıyoruz. Yani bu konuda en küçük ayrıntıya bile dikkat ediyoruz. Basın çok önemli, taraftar çok önemli bizler doğru işler yapar, camiamızda bize destek olursa, şampiyonluk neden olmasın. Şuan şampiyonluğun en büyük adayıyız, yeter ki şehir olarak kenetlenelim. Herkesin duasını desteğini bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız