SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tiyatro Ekibinden 'Okula Hoşgeldin' Gösterisi

0
Güncellendi - 2016-09-23 18:46:00
Tiyatro Ekibinden 'Okula Hoşgeldin' Gösterisi
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında, bölgesinin merkezi konumundaki Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni eğitim döneminin ilk haftasında geleneksel hale getirdiği; "Okula Hoşgeldin" isimli etkinlikle, Malatya’daki ilkokulların kapısını çalmaya devam ediyor.

İlkokul birinci sınıflarını gezerek, öğrencilere oryantasyon süreciyle ilgili kısa skeçler oynayan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, etkinlik çerçevesinde öğrencilere ayrıca; meyve suyu ve kek de dağıtıyor.

2016-2017 Eğitim - Öğretim yılında yedi farklı okulda, yaklaşık altmış sınıfı ziyaret etmeyi planlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu etkinlikle ilimizde birinci sınıfa başlayan bin beş yüz öğrenciye, birebir ulaşmayı hedefliyor.

Bülten

tiyatro

tiyatro1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız