SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tiyatro Kapalı Gişe

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da açılan Devlet Tiyatroları'nın Şubat ayı programı belli oldu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Malatya Devlet Tiyatrosu'nda sergilenen oyunlara ilginin çok yüksek olduğunu belirterek, "Malatyalıların tiyatro sanatına gösterdiği ilgi memnuniyet verici" dedi.

Derviş Özbay, Malatya Devlet Tiyatrosu'nun 19 Aralık 2008 tarihinde, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin ve çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen tören sonrası Sabancı Kültür Sitesi'nde sahneye konulan "Deli Dumrul" adlı oyunla açıldığını hatırlattı. Özbay, "Bu oyuna ve ardından sergilenen oyunlara ilgi çok yüksek oldu. Biletler satışa konulur konulmaz 1-2 gün içerisinde tükeniyor. Geçen hafta oynanan Asiye Nasıl Kurtulur oyununda salon tamamen dolmuştu. Nitekim önümüzdeki hafta sonu oynanacak Ayyar Hamza adlı oyunun biletleri de tükenmiş durumda" dedi.

Şubat ayının programı şöyle: 6-7 Şubat'ta Ankara ve Van Devlet Tiyatro Sanatçılarının rol aldığı Ayyar Hamza, 13-14 Şubat günleri Erzurum Devlet Tiyatrosu sanatçılarının rol almasıyla Tehlikeli Saplantı, 20-21 Şubat günleri Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarının rol almasıyla Eşik, 27-28 Şubat günleri ise Konya Devlet Tiyatrosu sanatçılarının rol almasıyla Evlenme adlı oyunlar sahneye konulacak.

Biletler öğrenci 2 TL ve sivil 3 TL'den satılıyor. İnternet'ten de bilet alınabiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız