SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tiyatro Kursu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını yürüten Tiyatro Sinema Çalışma Grubu tarafından Tiyatro - Drama eğitimi alan kursiyerlere düzenlenen bir törenle katılım belgeleri takdim edildi.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda düzenlenen programa, Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Tiyatro Sinema Çalışma Grubu temsilcisi Coşkun Karaağaç ve kursiyerler katıldı.

Tiyatro Sinema Çalışma Grubu Temsilcisi Coşkun Karaağaç, 3 aylık kısa bir zaman diliminde sürdürdükleri eğitim programında kursiyerlerin performansından çok memnun kaldığını, belirterek, ortaya çıkarılacak oyun ile de Malatyalıların bu başarıyı göreceklerini söyledi.

Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar ise, tiyatronun bir gönül işi olduğunu vurgulayarak, Kent Konseyi olarak Malatya'nın sosyal ve kültürel yapısına uygun bütün sanatsal çalışmalara imkanları ölçüsünde destek verdiklerini, her daim sanatın ve sanatçının yanında olduklarını söyledi. Kursiyerlerin büyük bir özveri ve fedakarlık ile kursa gösterdikleri ilgiyi takdir ettiklerini belirten Batar; Eylül ayında Malatyalıların beğenisine sunulacak oyunu merakla beklediklerini söyledi.

Programın sonunda Coşkun Karaağaç'a plaket takdim edilirken, kursiyerlere de katılım belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız