SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Tiyatroda Kırmak, Kırılmak Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:42
“Tiyatroda Kırmak, Kırılmak Yok
A- A+ PAYLAŞ

Sinema ve tiyatro oyuncusu yönetmen Ömer Konakçı, “Tiyatroda kırmak, kırılmak yok. Tiyatro da sevmek, sevilmek var” dedi.

Malatya’da tiyatro oyuncusu yönetmen Ömer Konakçı, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “O kadar faydalı bir sanat dalıdır ki tiyatro, üstatların da dediği gibi sanatların sanatıdır o. Mesleğini sevip kendini ona adayan herkes usta bir oyunculuğun gerektirdiği gibi tiyatroya yoğunlaşıp daha güzel daha yaşanabilir bir dünya için çalışıyoruz. Bizleri bir araya getiriyor tiyatro. Ailemizle sevdiklerimizle dostlarımızla tek bir yerde toplanarak insanın başına gelebilecek ya da gelmiş olan bir olayı kaynağı ile birlikte izlemek ve yaşamak için çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

“Görüşleri ne olursa olsun farklı tarafları dinleme ve onların mücadeleleri ile duygudaşlık kurma becerilerimiz oluşuyor tiyatroyla. Farklı kültürlerin yaşantıları hakkında bilgiler alır ve biz kendi kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz “ diyen Konakçı, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Ve daha sayamadığım binlerce güzel sebep için diyoruz ki tiyatro sevdamız. Tiyatroyu çok seviyoruz. Tiyatro da yenmek yenilmek yok. Tiyatro da kırmak kırılmak yok. Tiyatro da sevmek sevilmek var. Tiyatro da anlamak anlatmak var. Tiyatro da eğlenmek eğlendirmek var. Tiyatro da emek var. Tiyatronun ve gücünün farkına varalım, Tiyatroya destek olalım, Tiyatroyu yaşatalım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız