SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TKD Saymanı Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:01
TKD Saymanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek beldesinde yapılan 19. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Toplantısına farklı merkezlerden yaklaşık 1200 kardiyoloji uzmanı katıldı. 
 
Kongre esnasında yapılan Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) olağan genel kurul seçiminde, Malatyalı olan ve İnönü Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Ramazan Özdemir, TKD Saymanlığı görevine seçildi. Prof. Dr. Ramazan Özdemir, İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nden Prof. Dr. Murat Ersanlı'nın da aday olduğu Saymanlık görevine oyların yüzde 58 ini alarak seçildi. İki yıl süre ile bu görevi sürdürecek olan Prof. Dr. Ramazan Özdemir, daha önce iki kez TKD İnvaziv Grup Başkanlığı ve son olarak TKD Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu. 
 
Türk Kardiyoloji Derneği, 2 binden fazla aktif üyesi bulunuyor. Daha önce en iyi Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ödülü alan Türk Kardiyoloji Derneği , Kardiyoloji alanındaki tüm gelişmelerin yakın takibi ve bunların hızlı bir şekilde uygulanabilmesi için aktif olarak çalışmalar yapıyor. 
 
Kaynak : Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız