SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TKDK'dan 33 Milyon Hibe Desteği

0
Güncellendi - 2017-02-16 00:34:47
TKDK'dan 33 Milyon Hibe Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, 2016 yıllında Malatya’ya kurum olarak 33 Milyon TL hibe verdiklerini söyledi.

TKDK Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, 2016 yılında yaptıkları yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya da “IPARD’’ programı kapsamında ağırlık verdikleri sektörlerin hayvancılık ve işleme tesisleri olduğunu kaydeden Tunç, “2016 yıllında ağırlık verdiğimiz sektörler vardı. IPARD yatırımları ile ilgili ağırlık verdiğimiz sektörler vardı. Hayvancılık ve işleme tesisleri ile ilgili tedbirlerimiz üzerine yoğunlaştık. Bizim bu dönem içerisinde yaklaşık 18 tane süt üreten tarımsal işletmelerle ilgili projelerimiz tamamlandı. Bunlarla ilgili toplam yaklaşık 25 milyon liralık bir hibe vatandaşlara vermiş olduk. Bizim daha sonra en çok önemsediğimiz yaş meyve sebze işlenmesi ile ilgili yaş kaysının pazarlanması ile ilgili önemli olacağını düşündüğümüz soğuk hava depolarının desteklenmesi bununla ilgili büyük bir soğuk hava deposu projemiz tamamlandı. O proje ile ilgili de bizim ödediğimiz miktar yaklaşık 1,8 Milyon hibe ödedik. Bizim 2016 yılında ödemiş olduğumuz hibe miktarı toplamda 33 Milyon TL. 2012 ile 2015 yılları arasında TKDK olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  toplamda 70 milyon hibe verdik. Sadece 2016 yılında 1 yılda 33 Milyon TL verdik” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız