SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TKY Ödülü Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi (TKY) uygulamasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi uygulaması ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, kalite yönetiminin önemini anlattı. Bulut, yeni yönetim yaklaşımlarında bireylerin performansı kadar ekip ve kurumun performansının önemli olduğuna dikkat çekti.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk başkanlığında kurulan değerlendirme komisyonu tarafından gerçekleştirilen 22 kurum ve 30 ekip olmak üzere toplam 52 rapor, Mükemmellik Modeli Kriterleri bazında değerlendirildi.

Değerlendirme sonunda, yılın kaliteli okulları kategorisinde Şehit Kemal Özalper Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, Doğanşenir Yunus Emre İlköğretim Okulu ikinci, Doğanşehir Teknik Eğitim Merkezi ile Doğanşehir Karaterzi İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Teşvik ödülünü de Akçadağ Ziya Gökalp İlköğretim Okulu kazandı.

Yılın kaliteli ekipleri kategorisinde de Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu birinci, Şehit Kemal Özalper Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Atatürk İlköğretim Okulu ile Darende İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. Malatya Lisesi de teşvik ödülü aldı.

Kategorilerinde birinci olan Şehit Kemal Özalper Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ile Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu Türkiye finaline katılma hakkını elde etti.

Dereceye girenlerin ödüllerini, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk ile diğer yetkililer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız