SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'TMO Alıma Başladı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, TMO Malatya Ekip Şefliği'nce hububat alımlarına, yaptığı görüşmeler sonucu başlandığını bildirdi.

Öz, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Toprak Mahsulleri Ofisi Malatya Ekip Şefliği 2009 yılı hububat alımlarına 18.06.2009 tarihi itibariyle başlamıştır. TMO yetkilileri ile yapılan görüşmelerde planlanan alım dönemi, İlimizde hasat işlerinin başlaması ve üreticilerimizin yoğun talebi üzerine Toprak Mahsulleri Ofisi yetkilileri ile yaptığım görüşmeler sonucu alım tarihi öne çekilerek alımlara başlatılmıştır. TMO tarafından İstasyon Caddesi TCDD ambar yolu devamı TMO Ofisi Tesisli Ekip Şefliği alımlar için hazırlıklarını tamamlamış, ayrıca ihtiyaç duyulması halinde eski Köy Hizmetleri Beylerderesi şantiyesinde tahsis edilen arazide depolama için hazırlıklar yapılmıştır.

TMO tarafından Haziran, Temmuz, Ağustos ayları için Arpa 375 TL/ton, Ekmeklik Buğday için 500 TL/ton, makarnalık buğday için 525 TL/ton olarak ve bir ay sonunda bankalardaki üretici hesaplarına otomatik olarak ürün bedelleri aktarılacaktır.

Üreticilerimizin TMO işyerlerinde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları için ÇKS bilgilerini Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerinde güncellemeleri ve TMO’nun belirlediği bankalarda hesap açtırarak buralardan alacakları banka kartları ile alım noktalarına gelmeleri gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız