SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOBB'da Görev Dağılımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:49
TOBB'da Görev Dağılımı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 69. Genel Kurulu’nda Birlik Başkanlığına seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında bir araya gelen yeni dönemin ilk Yönetim Kurulu, görev dağılımı yaptı. 

Yönetim Kurulu Toplantısı’nda belirlenen görev dağılımı şöyle: 

“Ender Yorgancılar (Ege Bölgesi SO) Başkan Yardımcısı

Halim Mete (İMEAK DTO) Başkan Yardımcısı

İbrahim Çağlar (İstanbul TO) Başkan Yardımcısı

Çetin Osman Budak (Antalya TSO) Başkan Yardımcısı

Çamur Ali Kopuz (İstanbul TB) Başkan Yardımcısı

Faik Yavuz (Ankara TB) Sayman Üye

Harun Karacan (Eskişehir TO) Üye

Necdet Özer (Denizli TO) Üye

Memiş Kütükça (Konya SO) Üye

İbrahim Burkay (Bursa TSO) Üye

Salih Zeki Murzioğlu (Samsun TSO) Üye

Cengiz Günay (Tekirdağ TSO) Üye

Şahin Bilgiç (Adana TB) Üye

Ebubekir Bal (Diyarbakır TB) Üye.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız