SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tohma Çayı'nda Temizlik

0
Güncellendi - 2016-06-14 19:27:02
Tohma Çayı'nda Temizlik
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi tarafından Tohma Çayı’nda temizlik ve düzenleme çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, kuraklık ve sulama nedeniyle Tohma Çayı’ndaki su miktarının azalmasının ardından ekiplerin iş makineleri ile temizlik çalışması yaptığını söyledi. Başkan Eser, “İlçemize hayat veren Tohma’nın temizliğini önemsiyoruz. Tohma’da zaman zaman temizlik yapmak gerekiyor. Yaptığımız teknik çalışma ile çay yatağındaki su miktarının azalmasına bağlı olarak doğal malzemeler kullanarak gerçekleştirdiğimiz düzenleme ile Tohma güzel bir görünüme kavuşacak” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütecekleri bir proje ile Tohma Çayının Köprügözü ile Nadir mevkileri arasındaki kısmının iki tarafının park alanı olarak düzenlemesini hedeflediklerini belirten Eser, “Bu proje hayata geçtiğinde Darende’nin can damarı olan Tohma, etrafındaki güzellikler ile hayat vermeye devam edecek. İnsanlar bu parkta dinlenebilecek, çocuklarıyla vakit geçirebilecek, spor yapabilecek, piknik gibi aktiviteler gerçekleştirebilecek. Darende için büyük bir şans olan Tohma Çayı’nı önemsiyor ve daha güzel olması için projeler geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Eser, çeşitli görsel düzenlemelerle Tohma’daki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

iha

TOHMA'DA TEMİZLEME ÇALIŞMASI YAPILDI (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız