SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tohma Raftingcileri Bekliyor

A- A+ PAYLAŞ

Tarihi ve kültürel mirasıyla yerli ve yabancı birçok turistin akınına uğrayan Malatya’nın Darende ilçesinde su sporları yoğun ilgi görmeye başladı.

Darende Tohma Rafting İşletme Müdürü Muhammet Celalettin Ateş, rafting sporunu 3 yıldır Darende ilçesinde gerçekleştirdiklerini ve günden güne ilginin arttığını söyledi. Ateş, rafting su sporunun Malatya'da turizm adına yeni bir açılım olduğunu ifade ederek, "Parkurumuzun zorluk derecesi ikidir. Burada önemli olan kimsenin göremediği güzellikleri rafting ile görmek, Tohma kanyonunda insanların göremediği güzellikleri botla görmek mümkün oluyor. Bunun içinde gerekli bütün önlemleri aldıktan sonra, rafting sporunu yaptırıyoruz. Malatya turizmi açısından güzel bir uygulama oldu. Ayrıca ilçenin tanıtımı açısından da rafting iyi bir araç oldu. Ben, para kazanmak amaçlı görmüyorum. Şu anda sıkıntımız yok, devam ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız