SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tohma'da Rafting Keyfi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde ilk kez resmi olarak rafting turnuvası düzenlendi. Vali Ulvi Saran da raftingde yarışan takımda yer aldı.

Darende ilçesindeki Tohma çayındaki Hacılar Kısık mevkiinde başlayan yarış, Somuncu Baba mevkiinde sona erdi.

Turnuvaya Vali Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Toplam 8 takımın yarıştığı rafting turnuvasında Vali Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak da yarıştı.

8 takımın toplam 32 sporcu ile katıldığı Malatya Valiliği Rafting Turnuvası sonucunda Rize Belediyesi birinci, Darende Gençlik Spor Kulübü ikinci, Darende Kanyon Alabalık üçüncü, Yeşil Rize Kulübü dördüncü, İkizdere Gençlik Spor Kulübü beşinci, Malatya Gençlik Spor Kulübü altıncı, Erzincan Er Doğa Spor Kulübü yedinci ve Malatya Kano Rafting Kulübü sekizinci oldu.

Vali Saran yaptığı açıklamada, raftingi Malatya'da yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, Darende ilçesinin rafting için önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Bu arada, derece alanlara kupa ve başarı belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız