SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tohma'ya Kanalizasyon Karışıyor

0
Güncellendi - 2018-08-23 23:51:43
Tohma'ya Kanalizasyon Karışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde bozuk pompa nedeniyle Tohma Çayı'na kanalizasyon suyu karıştığı iddia edildi.

Zaviye Mahalle Muhtarı Muhammet Celalettin Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 45 gün önce arızalanan mahalleye ait kanalizasyon pompasının onarılmadığını ve kanalizasyonun Tohma Çayı'na aktığını ileri sürdü.

Tohma Çayı'na kokudan yaklaşılamadığını ifade eden Ateş, şunları söyledi:

"Mahallenin kanalizasyon hattını arıtma tesisine taşıyan pompanın 45 gündür bozuk olması nedeniyle dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizi bu görüntü ve ağır bir kokuya maruz bırakıyoruz. Şahsım ve mahalle sakinleri olarak durumun çözülmesi için MASKİ'ye başvuruda bulunduk. Somuncu Baba Külliyesi yanı başındaki olumsuz durumun artık son bulmasını istiyoruz."

Mahalle sakini Mustafa Yiğit de aylardır bu kokuya maruz olduklarını dile getirerek, bir an önce bu durumun düzeltmesini istedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • bekir (5 yıl önce)
    Malatya nın her tarafında lağım kokuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (5 yıl önce)
    Çok kıymetli turistik ilçemiz olan güzel Darendemize böylesine okurken ve resme bakarken bile insanı tiksindiren haberler hiç yakılması.Maski ve Darende belediyesi hiç beklemeden acil bir çözüm bulmalı ve sorunun giderildiği kamuoyuyla paylaşılmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaviyeli (5 yıl önce)
    Bu lağam nerenin inanç turizmi olan bu yerin imarı dahi sorumluluğu kime ait vakıfamı belediyeye mi bu kadar milletin gözünün önündeki akıntıya vakıf neden izin veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (5 yıl önce)
    Eskiden Tohma Boyu’ndaki tüm köylerin lağımı buraya akardı. Şimdi bilmiyorum kaç tanesi daha akıyor. Bayadır gitmiyorum ama bu güzelliğe yazık. Hele ki en altta barajdan önceki Ozan Köyü’nden önce bariz pislik belli olurdu. Yazın su azalınca çimdiğimizde derimiz bile zarar görürdü. Yazık. Lütfen bunları kaale alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Herşeyimizi lağım yaptınız. Bu ili mahvettiniz. Beceremiyorsunuz gidin kardeşim. Yanlıştan ders almıyorsunuz hiç olmazsa tamir edilene kadar gizlenmesini bilim. Bu şehir bunları hak etmiyor. Yorum yazanlar haber ile ilgilenin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla