SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tohma'ya Yeni Yol

0
Güncellendi - 2015-12-29 19:59:55
Tohma'ya Yeni Yol
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt ilçesinde yeni yol açma, Battalgazi ilçesinde ise yol genişletme çalışması yapıyor.

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde gitmesi nedeniyle yol çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt ilçesinde Kırkpınar Mahallesini – Tohma Mahallesine bağlayan 2.5 kilometre uzunluğunda yeni bir yol açtı.

8 metre genişliğinde açılan yolda 3 bin m3 altyapı malzemesi kullanıldı. Bölge halkının kent merkezine ulaşımını kolaylaştıracak olan yolda, dere yataklarına çeşitli çaplarda 50’ye yakın beton büz yerleştirildi.

2.5 kilometrelik yolun Malatya merkeze gidip gelmede kolaylık sağlayacağını belirten bölge halkı yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Battalgazi ilçesi sınırlarında bulunan Katı Atık Sahası ile Çöp Gazından Elektrik Üretim Tesisinin 1.2 kilometrelik yolunda da standart yükseltme ve yol genişletme çalışmaları yapılıyor.

Mevcut genişliği 8 metre olan yol 12 metre genişliğine çıkarılıyor. Kamyon ve tırların gitmekte zorlandığı yol, standartlara uygun hale getiriliyor. Dolgu çalışmalarının yapıldığı yolun 500 metrelik bölümü tamamlandı. 700 metrelik bölümde ise çalışmalar tam hızıyla sürüyor.

2.5 kilometre uzunluğundaki Kırkpınar-Tohma yolu ile Katı Atık Sahası - Çöp Gazından Elektrik Üretim Tesisinin 1.2 kilometrelik yol, bahar aylarının gelmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız