SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tokat Maçı Hazırlığı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:52:04
Tokat Maçı Hazırlığı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Kızılcahamamspor karşılaşmasında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. 

Ligin 23’üncü haftasında sahasında Kızılcahamamspor’u 1-0 yenen sarı-kırmızılı takım, ligde geçirdiği zor günlerin ardından rahat bir nefes aldı.

Ligde 22’nci haftada deplasmanda Denizli Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da camia büyük bir şok yaşamıştı. Denizli Belediyespor karşılaşması sonrası teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılırken, takımın başına Özcan Kızıltan getirilmişti. Takım için büyük önem taşıyan Kızılcahamamspor maçında alınan 3 puan camiaya rahat bir nefes aldırırken, moraller de yerine geldi.

Kızılcahamamspor maçı öncesi yedinci sırada bulunan Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyet sonrası rakibinin üzerine çıktı. Ligde, puanını 33’e çıkaran sarı kırmızılılar, lider Balıkesirspor ile aradaki puan farkının daha da açılmasına izin vermemiş oldu.

Öte yandan Yeni Malatyaspor sahasında altıncı galibiyetini aldı. Sahasında şuana kadar 11 karşılaşma oynayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların altısını kazanarak, iç sahadaki istikrarını sürdürdü. Sahasında 4 maçta berabere kalan Yeni Malatyaspor, sadece 1 kez mağlup oldu.

Ayrıca sarı-kırmızılı takım ligin 24'üncü haftasında deplasmanda Tokatspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nder gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. 

PUAN SIRALAMASI..

Bu arada, 2. Lig Beyaz grupta geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlardan sonra puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

TakımO P

1.Balıkesirspor 21 43

2.İnegölspor 22 42

3.Tokatspor 22 38

4.Alanyaspor 22 35

5.Kırklarelispor 22 35

6.Yeni Malatyaspor 21 33

7.Kızılcahamamspor A.Ş. 22 33

8.Altay 22 32

9.Bayrampaşa 22 31

10.İskenderun Demir Çelikspor 21 31

11.Eyüpspor 21 27

12.Denizli Belediyespor 22 22

13.Ofspor 21 21

14.Çamlıdere Şekerspor A.Ş. 22 20

15.Körfez Futbol Kulübü21 20

16.Anadolu Selçukluspor22 19

17.Gaziosmanpaşa22 15

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız