SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tokatlı ve Ulusoy..''

A- A+ PAYLAŞ

Sabah Gazetesi spor yazarlarından Serdar Ali Çeliker, Samsunspor eski başkanı Adnan Ölmez'in, bir federasyon üst düzey yöneticisinin kendilerine şike teklif ettiği iddiasının yanı sıra, geçen sezonun son haftasında Gaziantepspor- Malatyaspor arasında oynanan maçta, Denizlispor başkanı Ali İpek'in ve Malatyaspor'un bazı yabancı futbolcularının adının karıştığı olayla ilgili iddiayı araştıracak İnceleme Komisyonu'nun başkanlığına getirilen Yılmaz Tokatlı ve Haluk Ulusoy federasyonu arasındaki bir ilişkiye dikkat çekti. Bu arada, Erman Toroğlu da, Hürriyet'teki yazısında, Denizlispor menajeri Can Çobanoğlu'na, "Pes be Can Çobanoğlu" diye yazdı.

SABAH'TA..
Çeliker'in, "Tokatlı ve Ulusoy" başlıklı yazısı şöyle:

"..Tokatlı ve Ulusoy

Federasyon, şike araştırması için oluşturduğu komisyonun başına Yılmaz Tokatlı'yı getirdi. Yılmaz Tokatlı'nın eski general olmasının yanında bir titri daha var: Futbol Adamları Derneği Başkanı.

Haluk Ulusoy'un bu derneğe, -diğer futbol derneklerine olduğu gibi-maddi yardım yaptığı biliniyor. Ulusoy, Tokatlı'nın derneğine 3 kez maddi kaynak aktardı. Buluttan nem kapmaya gerek yok. Tokatlı'nın şike incelemesi sırasında bu ilişkiyi göz önünde bulundurmayacağına inanıyorum.."

HÜRRİYET'TE..
Toroğlu'nun, Hürriyet'te "Pes be Can Çobanoğlu"başlıklı yazısı da şöyle:

"..Denizlispor Menajeri sevgili Can Çobanoğlu, takımının bu hafta Konyaspor ile oynayacağı cezalı maç Antalya’ya alındığı için bir açıklama yapmış...

Neymiş Denizlispor’un üzerine oyunlar oynanıyormuş. Pes be Can... Hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır ya, aynen öyle. Bari sus Can. Teşekkür et Futbol Federasyonu’na, zaten başkanın Ali İpek gerekli teşekkürlerini ve bağlılıklarını sayın federasyon başkanına iletmiştir.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız