SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tokat'tan Malatya'ya Sevk

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:36
Tokat'tan Malatya'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Tokat’ta otomobille kamyonunu çarpıştığı kazada araç içerisinde sıkışan şahıs güçlükle kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta gece saatlerinde sinyalizasyon sisteminin devre dışı kalarak kontrollü geçisin sağlandığı Dimes Kavşağı'ndan diğer yöne geçmek isteyen Ebubekir Kaya (35) idaresindeki 60 AG 635 plakalı otomobil Turhal istikametinden kent merkezine seyir halinde olan Kazım Kurt'un (57) kullandığı 60 NK 517 plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile otomobilde sürücünün yanındaki koltukta bulunan Yavuz Keriman (45) araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen 112 Acil yardım ekipleri tarafından ilk olarak otomobil sürücüsü araçtan çıkartılarak hastaneye sevk edildi. Arkadaşı Yavuz Keriman’ı sıkıştığı yerden kurtarmak iste kolay olmadı. Tokat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı kurtarma ekipleri tarafından yaralı şahıs yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yavuz Keriman, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız