SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Arapgir Konutları İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-12-29 03:42:34
TOKİ Arapgir Konutları İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Arapgir ilçesinde yaptırılacak olan 3. etap 161 adet konut inşaatı ile Alt Yapı ve Çevre Düzenlemesi işinin ihalesini gerçekleştirdi.

Yaklaşık maliyeti 30 milyon 332 bin TL olan ve yer tesliminden itibaren 500 günde tamamlanması öngörülen projenin ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

-Hüseyin Alpaydın+ Alpaydın Mimarlık 22 milyon 619 bin TL,

-Serhat Özbek 25 milyon 844 bin TL,

-Abdurrahman Şirin 26 milyon 828 bin TL,

-Acarkent İnşaat 28 milyon 228 bin TL,

-Biser İnşaat 28 milyon 740 bin TL.

İhale komisyonunun teklifleri değerlendireceği, yüzde 25.4 ile yüzde 5.2 arasında indirim teklif eden firmalar arasından en uygun teklifi vereni belirleyeceği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

GÖRSEL: TOKİ Arapgir 3. Etap Konut Projesi maket görüntüleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Diğer ilçelere de ve özellikle Arguvan ilçesinin de bu konutlara ihtiyacı var. Yetkililere duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla