SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Balaban'a Konut Yapacak

0
Güncellendi - 2016-01-11 19:17:31
TOKİ Balaban'a Konut Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Darende’nin Balaban Mahallesi’ne 141 konut yapılacak

Balaban Mahallesinde yapılması planlanan TOKİ Konutları nedeniyle Darende Belediye Başkanı Dr.Süleyman Eser ‘in de katılımı ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Balabanlılara hitap eden Başkan Eser, “Sizleri ev sahibi yapmak için TOKİ ile yaptığımız görüşmelerde nihayet son aşamaya geldik. TOKİ’den Balaban için konut yapım kararı çıktı. Balaban’a yapılacak konutlar üç kat olacak rahat rahat inip çıkacaksınız, emekliler ve yaşlılar merdivenlerden rahat rahat inip çıkacak” diye konuştu.

Emekliler için yapılacak konutlarda aylık taksitlerin 250 TL olacağını belirten Eser, ayrıca maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara da sosyal konut yapılacağını dile getirdi. Eser, “Balaban güzel bir mahallemiz olacak ziyarete gelenler Balaban’ın kerpiç evlerini bir görelim diyecekler o güzelliği de yapacağız, bu müjdeyi de vereyim sizlere.Sizin isteğiniz ve talepleriniz doğrultusunda Balaban’a ne yapılmasını istiyorsanız değerlendireceğiz ve en güzelini yapacağız” diye konuştu.

Darende’nin daha güzel ve yaşanılabilir bir ilçe olması adına bir çok proje hazırladıklarını kaydeden Eser, “İnşallah yakın zamanda Darende şantiyeye dönecek" ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan’ın da katıldığı toplantıda başvuruların başladığı ve 2+1 şeklindeki konutların ödeme bilgileri de paylaşıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız