SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Bölgesinde Polis Denetimi

0
Güncellendi - 2016-05-29 16:54:56
TOKİ Bölgesinde Polis Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince TOKİ bölgesinde gece genel asayiş uygulaması yapıldı.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Zafer Tunceroğlu’nun da katıldığı genel Asayiş uygulamasında ekipler önce Karagöz Mahallesi yolu üzerinde açık alanda alkol alanlara yönelik çalışma yürüttü. Ardından  Yavuz Selim mahallesi TOKİ bölgesinde  açık alanda alkol alarak çevredeki vatandaşları rahatsız edenlere yönelik çalışma yürütüldü.

Uygulamada vatandaşların kimlik ve üst aramaları ile birlikte araçlarında arama yapılırken, kimlikleri sorgulandı, araç sürücülerinin ise alkol denetimi gerçekleştirildi. Uygulamada 53 şahsın kimlik sorgusu yapılırken, 18 araç ve sürücüsü de denetlendi.

Denetimler esnasında durdurulan bir aracın sürücüsü hem alkollü, hemde ehliyetsiz çıktı. Kendisinin inşaatlarda yevmiye ile çalıştığını belirterek ceza kesilmemesini isteyen şahsa, polisler alkollü olarak araç kullanmaması konusunda uyarı yapılarak, idari ve yasal ceza tutanakları tutuldu.

Yine denetim esnasında üzerinde Kabahatler kanunu kapsamında taşınması suç olan bıçak bulunan bir kişi ise İdari Para Cezası kesilmesi için polis karakoluna götürüldü.

TOKİ bölgesinde oturan vatandaşların genel şikayetine neden olan mahalle içinde açık alanda alkol alanlara yönelik olarak zaman zaman ani asayiş uygulamalarının sürdürüleceği ve yaz aylarında bu uygulamaların sıklaşacağı öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

f4

f5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • acar (7 yıl önce)
    Emniyet mensuplarının bu tip denetimleri artırması biz malatyalıların daha huzurlu ve refah bir yaşam sağlamamız için gerekli. Emniye mensuplarına teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • MK44 (7 yıl önce)
    Şehir mezarlığı yeni yolu ergenekon köprüsü devamı kaynarca mahallesine kadar gündüz bile bu alkol bağımlısı insanlardan geçilmez oldu.Çevreye verdikleri rahatsızlıktan şikayetçiyiz.Git evinde iç kardeşim.Ben senin kapında yahutta bahçenin bi kenarında içsem sen ne yaparsın?..Buraların her daim devriyelerle kontrol edilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla