SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Camii'nde Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:08:47
TOKİ Camii'nde Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Müftülüğü, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Bu Yaz Camideyiz’ projesi bu kez de TOKİ Cami’sinde başlatıldı.

TOKİ Cami’sinde Cuma namazı sonrasında basın açıklaması yapıldı. İlk olarak konuşan Milli Türk Talebe Birliğ i(MTTB) Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, proje kapsamında Kuran-ı Kerim, siyer, ahlak ve ibadet gibi konuları ele alıp, temel eğitim verileceğini belirtip, hedefin, dinini ve milletini seven nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

Balin, başarılı öğrencilerin çeşitli hediyelerle teşvik edileceğini belirtti.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ise amacının camilerin halkla bütünleşmesi, camii kültürünün yaygınlaşması ve toplumun ibadethanelerle kucaklaşmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Aydoğan, Genç MÜSİAD olarak sosyal sorumluluk taşıdıklarını dile getirerek, “Yarınımız olan çocuklarımızın ufku geniş, değer yargıları ve kültürleriyle, inançlarıyla barışık bir nesil olmasını arzuluyoruz” dedi.

Enis Aydoğan, bu kapsamda bu alandaki faaliyetlerin ve çalışmaların Genç MÜSİAD olarak Türkiye’deki diğer illerde de gerçekleştirildiğini söyledi.

Başkan Aydoğan, projenin Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi ve Malatya Müftülüğü ile birlikte yapıldığını, toplam 2 ay sürecek proje dahilinde 2 camide toplam 600 kişiye ulaşmayı hedeflediklerini, proje dahilinde camilerde bir çok alanda sosyal faaliyet yapılacağını, bu faaliyetlere katılım sağlayanlara çeşitli hediyeler verileceğini, bunun sonucunda özelikle çocukların camilerle bütünleşmesi ve kaynaşmasının sağlanmasının hedeflendiğini dile getirdi.

Malatya İl Müftülüğü, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Bu Yaz Camideyiz’ projesi ilk olarak Melekbaba Özgürtepe Camii'nde başlatılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız