SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ İnşaatları'nda Son Durum

A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Darende ilçesinde yapılması planlanan konut ve ticaret merkezi için ihale yapılacak. Bu arada, Şeker Fabrikası arazisinde inşa edilmekte olan 640 yataklı hastane inşaatının da yüzde 5 seviyesinde olduğu bildirildi.

TOKİ’nin Darende ilçesine yapacağı 204 konut, 1 adet Camii ve 1 adet ticaret merkezi ile bu yerlere yapılacak altyapı ve çevre düzenlemeleri için 10 Mart 2011 tarihinde saat 14.00’te ihale yapılacağı belirtildi.

YAPIMI SÜREN PROJELER
TOKİ tarafından Arapgir’de yapılan konut ve ticaret merkezi projesinin yüzde 96’sının, Malatya Merkez 360 Konut (Yoksul Grubu) Ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Ada İçi, Genel Alt Yapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi’nin yüzde 92’sinin, Darende 90 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi’nin yüzde 48’inin, Malatya-Darende 1. Etap Konut + ticaret merkezi ile cami inşaatının yüzde 98’inin, Malatya 1 Adet 640 Yataklı (800 Kişi Kapasiteli) Hastane ve 2 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı yapım işinin ise yüzde 5’nin tamamlandığı öğrenildi.

FOTO: Hastanenin maket görüntüsü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız