SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Konutları Ekim'de Teslimmiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapımına 2004 Eylül'ünde başlanan TOKİ Beydağı Konutlarının 2005 Haziran olan teslim taahhüdüne karşın teslim edilememesi tepkilere yolaçarken, yetkililer bu kez teslim için 15 Ekim tarihini verdiler.

TOKİ tarafından Beydağı Mahallesi'nde yaptırılan 852 konutun yapımına, 2004 yılının Eylül ayında başlanmıştı. 2005 yılının Haziran ayında teslim edileceği bildirilen konutların, bazı eksikliklerinin bulunması nedeniyle mülk sahiplerine 15 Ekim tarihi itibariyle teslim edileceği belirtildi.

Konutlarla ilgili bilgi veren Şantiye Şefi Murat Anıl Bozdağ, konutların yapımına geçen yıl başladıklarının altını çizerek, "Bir yıl içerisinde çalışmalarımızı tamamladık. Şu an 852 konutun yapımı tamamlandı. Yapım işlerinin bitiminden sonra yaklaşık 15 gün önce TOKİ'den gelen heyet inşaat çalışmalarını inceledi. Yapılan incelemeler sonrası heyet belirlediği eksiklikleri bizlere etti. Bizler şu an bu eksiklikleri gideriyoruz. Eksiklikleri giderdikten sonra inşaat çalışmalarımız resmen sona erecek" diye konuştu.

Bozdağ, TOKİ tarafından mevcut konutların yan tarafına yaptırılacak olan diğer konutlarla ilgili olarak ise, "612 konutun ihalesi yapıldı. İhaleyi bu konutları yapan firma kazandı. Firma şu an itibariyle çalışmalarını sürdürüyor. 19 Eylül'de 920 adet konutun ihalesi yapılacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız