SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Konutları İçin Heyet Geliyor..

A- A+ PAYLAŞ

Beydağı'nda tamamlanan konutlarla ilgili şikayetlerin yanı sıra 2. etap konutların yapılacağı alan konusundaki sorunların CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu tarafından, Ankara'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Ercan Tıraş'a iletildiği ve bu sorunların yerinde incelenmesi amacıyla, bir heyetin Malatya'ya gönderileceği öğrenildi.

Beydağı bölgesinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve Ekim ayından itibaren de sahiplerine teslim edilen 1.etap 850 konutun inşaat kalitesiz olduğu, standart dışı beton kullanıldığı iddiaları, alt yapı hizmetlerinin tamamlanmadığı ile ilgili şikayetlerin yanı sıra, aynı bölgedeki 2. etap konutların yapılacağı alanla ilgili iddialar üzerine, geçtiğimiz hafta sonunda Malatya'ya gelen milletvekili Aslanoğlu, bölgede incelemelerde bulunmuştu.

Konutların yapıldığı bölge çevresinde 1 dinamit deposu, 2 kireç fabrikasının bulunması, 2. etap konutların yapılacağı alanın imarının bulunmadığı yolundaki iddiaların yanı sıra 1. etap tamamlanan konutların eksikleri ile ilgili şikayetleri yerinde dinleyen Aslanoğlu, Ankara dönüşü sorunu TOKi Başkan Vekili Tıraş'a iletti.

TOKİ Başkan Vekilinin, kendisine iletilen sorunlar üzerine, bu sorunları yerinde incelemek, iddiaları araştırmak için kurumdan bir teknik heyeti Malatya'ya göndereceğini bildirdiği öğrenildi. Heyetin, bu hafta içerisinde Malatya'ya gelmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız