SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Konutları İçin Yol Yapılıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Toplu Konut İdaresi tarafından Beydağı Mahallesi Yapraklık mevkiinde yaptırılan toplu konutlara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla, söz konusu güzergahta yol genişletme çalışmalarına başladı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Beydağı Mahallesi devamında yapılan TOKİ evleriyle birlikte sözkonusu bölgede özellikle araç trafiğinin artış göstereceği belirtilerek, şimdiden önlem alınmaya başlandığı belirtildi.

Açıklamada, TOKİ evlerine kadar giden yolun 10 metre genişliğinde olduğu ve ihtiyacı şu anda bile karşılayamadığı ifade edilerek şu bilgiler verildi : “ Önümüzdeki günlerde, Beydağı mahallesinin önemli bir bölümüne ve TOKİ evlerine hizmet vermekte olan mevcut 10 metre genişliğindeki yolun ihtiyacı karşılayamayacağı tespit edilmiş olup, çalışmalara başlanmıştır. Halen, Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi 12. sokak ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu devamında yol genişletme çalışmaları devam ediyor. TOKİ evlerine kadar olan toplam 2050 metre uzunluğundaki yolun yaklaşık 1800 metrelik kısmı 10 metre genişliğinden 20 metre genişliğe çıkarılırken, geri kalan 200 metrelik kısımda ise yeni yol açılıyor.”

Açıklamada, yol açma ve genişletme çalışmaları amacıyla mevcut yol güzergâhında kalan 6 evin parselleriyle birlikte kamulaştırıldığı belirtilen açıklamada, yol güzergahında kalan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bir derslik ve bahçesine karşılık olarak, okul sahasına tahsis edilmek üzere 2100 m2’lik bir parselin de kamulaştırıldığı ve bu kamulaştırmalar için 550 milyar lira ödeme yapıldığı vurgulandı.

Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi 12. sokak ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu devamında sürdürülen yeni yol açma ve genişletme çalışmalarının Ağustos Ayı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız