SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Malatya'nın Müteahhidi!

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili Mehmet Şahin, "İşsizliği önlemek için yabancı sermayeyi ülkemize çekmeye çalışıyoruz" dedi.

AKP Malatya il binasında, haftanın nöbetçi vekili olarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Malatya milletvekili Mehmet Şahin, basın açıklaması yaptı.

İlk olarak konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ortamı germeye çalışanları kınadıklarını belirtip, "Önceki iktidarlar döneminde, ilimize milletvekilleri geldiği kadar iktidarımız döneminde bakanlarımız Malatya'ya geliyor" iddiasında bulundu.

AKP Malatya milletvekili Mehmet Şahin ise, "Türkiye'nin en büyük sorunu işsizliktir. Burada Halk Günü'ne gelenlerin çoğunluğu da iş istiyor. Biz burada sadece vatandaşı dinlemiyoruz, sorunlarına çözüm bulmaya da çalışıyoruz. Bir nevi köprü görevi yapıyoruz. İş isteyenlere yeterince yardımcı olamıyoruz. Dünyada ekonomik kriz var. Bu nedenle iş hacminde daralma var. Ülkemizde işsizliğin azaltılması için kalifiye eleman ve dil bilenler yetiştiriyoruz. Ayrıca yabancı sermayeyi ülkemize çekmek için
çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Eski Hal binası yerinin Hollanda firmasına satılmasına rağmen, şuanda orasının mezbelelik şekilde beklediği şeklindeki soruyu da cevaplandıran Mehmet Şahin, "İlimizde başka bir alış veriş merkezi yapılması nedeniyle, sözü edilen firma konsept değişikliği yaparak, buraya Nisan ayında kazmayı vurup 120 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirecek" dedi.

"POLİS MYO'NUN YERİ TOKİ'YE VERİLECEK, TOKİ YENİ BİNA YAPACAK"
Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi aktaran milletvekili Şahin, "Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nun kapasitesi 400 öğrenci. Bina yetersiz olduğu için daha fazla öğrenci alınamıyor. Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nun 80 dönümlük yeri, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'na verilecek. TOKİ başka yerde yeni Polis Meslek Yüksek Okulu binası yapacak. O zaman binlerce öğrenci alınabilecek" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız