SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Yazıhan'da Konut Yapacak

0
Güncellendi - 2016-10-28 00:53:02
TOKİ Yazıhan'da Konut Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan ilçesine TOKİ tarafından konut yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çalı, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Yazıhan ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu’nu ziyaret ederek, yeni kaymakamlık binasında incelemelerde de bulunan Çalık, Yazıhan’ın Karayolu üzerinde bulunan ve gelişime açık olan  önemli ilçelerden birisi olduğunu belirterek, “Hükümet konağını Yazıhan’a kazandırmayı canı gönülden istedik. 2016 sonunda Yazıhan Hükümet Konağı bitmiş olacak. TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Yazıhan’a toplu konutu kazandıracağız. Yazıhan’da hizmet edebilecek hastaneyi de düzenlemeyi istiyoruz.” dedi.

Çalık, daha sonra Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü ziyaret etti. Öztürk, ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi vererek, “Boztepe Barajımız Yazıhan için olmazsa olmazımız. Sizlerinde yakinen takip ettiğinizi biliyoruz. Şuanda boru döşemeleri yüzde 60 seviyesinde. DSİ Şube Müdürümüz ile görüştük, İnşallah 2017 yılı sulama dönemine kavuşur diye ümit ediyoruz. Yine Ansır Barajımız ile ilgili olarak 2017 yılı için planlama yapıldığı bilgisi bize verildi.” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Büyükşehir ile birlikte ilçelere önemli yatırımların uyum içerisinde gelmeye başladığını ifade ederek, “Hizmet etmek için buradayız.” dedi.

Çalık, Belediye ziyaretinde de TOKİ projesi hakkında bilgi vererek, “TOKİ Yazıhan ile buluşacak. Bu konuda arazi tahsisi yapıldı. Talepler toplanıp, İnşallah en kısa sürede Yazıhan’ı TOKİ ile buluşturacağız.” ifadelerini kaydetti.

Bülten

öznur1

öznur2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız