SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Yolunda Çalışmalara Başlandı.. "İlk Kazmayı Vurduk"

0
Güncellendi - 2019-06-18 02:40:46
TOKİ Yolunda Çalışmalara Başlandı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Mahallesi ile Cemal Gürsel Mahallelerini bir birine bağlayan, Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile Kentsel Dönüşüm Evlerinin ulaşımını sağlayan Toki yolunu standartlara uygun hale getiriyor.

Malatya’nın yeni yaşam merkezlerinden biri olan bölgenin önemli derecede ulaşım yükünü çeken Toki yolu aynı zamanda Karagöz Mahallesinin de ulaşımını sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi yolda kot farklarını ortadan kaldırırken, yol güzergahında çökmeleri önlemek amacıyla da zemin güçlendirmesi yapıyor. Yol altyapı çalışmalarının devamında asfaltlama çalışmaları yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Toki yolunda sürdürülen işleri yerinde inceleyip, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Geziye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert,  ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de eşlik etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle, kent genelinde sahada olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “TOKİ yolumuz Malatya’nın önemli ulaşım akslarından biri. Yolumuzun var olan sorunlarını çözüme kavuşturmak için ilk kazmayı vurduk. Yapacağımız bu çalışmayla bölgemiz prestijli hale gelecek. Buradaki yaşam kalitesi daha üst düzeye çıkacak.

Bölgemizde bulunan Karagöz deresinin de ıslah çalışmaları devam ediyor. TOKİ yolunu etaplar halinde yapacağız. Birinci etap ilk TOKİ konutları yolundan başlayıp okul kavşağında son buluyor. Okul yolundan sonraki kısımda ikinci etabı oluşturuyor. Bölge halkına ve Malatya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Malatyam için (4 yıl önce)
    İŞTE BAŞKAN BUDUR ! Yerinde inceleme yapıp en iyisini yapmak herkesin harcı değil.İstese ince bir asfalt yapıp göz boyardı ama yapmıyor. Herkes Selahattin başkanı tanıyor ama tanımyanlarda tanıyacak. Allah razı olsun. Kimse yıllardır el atmadı bugüne kadar. BAŞKANIM CADDE IŞIKLARI TECDE yolu gibi güzel olsun Seni seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (4 yıl önce)
    Selahattin Bey'e teşekkür ederim. Yıllardır berbat haldeki TOKİ yoluna el attı. Hizmetlerin devamının gelmesi dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli (4 yıl önce)
    Ancak Toki yi Fahri Kayhan a bağlayan yol projesi de iptal oldu sanırım. Çünkü önce tabelasını kaldırdılar şimdi de yol çalışmasında çıkan hafriyatla 200 metresi açılan bu yolu yeniden kapatmaya başladılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tevfik Dilek (4 yıl önce)
    TOKİ yolunda çok tepki vardı iyi oldu bir an önce hizmet yapılsın her geçen gün malatyamiz kaybediyor yazık bir an önce kuşak yolları bitmedi yoksa trafikte cozulmez
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet taştan (4 yıl önce)Tevfik Dilek isimli kullanıcı yorumuna
    tevfik ver siz iyi bir vatan perversiniz yorumunuzdan belli taraf tutmuyor tamemen tarafsız olarak eliştiride bulunuyorsunuz. tşk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Malatya'nın Yıllardır ki en kötü mahalle yoluna sahip olan yeri toki yolunu yaptırmak da Selahattin başkana düştü. Çok şükür ve Allah kendisinden razı olsun.O kadar yorumların yazılması o kadar söylenmesi neticesinde sadece Selahattin başkan görüp duyabilmiş. Sağolsun.Hizmetlerinizin başarınızın ve devamını dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet simsek (4 yıl önce)
    Selahattin beyin uzmanlığı belli oldu. Eski yönetimler zengin muhitlere yada yandaşlarının inşaatlarının olduğu mahallelere yatırım yaparken. Başkanımız yollardır hmal edilen ve büyükşehir belediyeleri için çok kolay olan yol sorununu çozuyor. Ben fah ailesi bir hedef olarak şehir merkezi ile TOKİ konutları arasında 200m kot farkı var. Yollar Cok dik onun için Kapalı çarşıdan tokiue ve beydagina ulaşım ve turizm için teleferik hattı öneriyorum. Evet yol büyük hizmet belki diğer başkanlar ihmal etti Selahattin beye yakışan Malatya'ya daha üst bir lige çıkarmak olmali
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    Tokı diye bir ucube proje yapıldı Insanların maddi durumu oraya elverdiği için mecburen ev aldılar Fakat ne sosyal alan ne doğru dürüst alışveriş imkanı tuhaf toplama kampı benzeri birşey yapıldı Dağın başında o kadar yokuş ki çıkmayı bırak rahat bilmiyorsun bile Şimdiye kadar yapılan en kötü proje diyebilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (4 yıl önce)
    Sayın Selahattin Bey bizleri unutmadı. Toki halkı hizmet bekliyor başkanım. Sosyal alanlara ve kavşaklarımıza trafik lambaları ve aydınlatma eksikleri mevcuttur. Saygılarımla başkanım umudumuz Sizsiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Kentsel donusum magduriyeti devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzulu (4 yıl önce)
    Kuzey kuşak yoluda çalışma bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Gülümser Caddesi’ ne de bir el atsanız...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz GÖK (4 yıl önce)
    Çok şükür nihayet akıllarına geldik.
    0
    0
    Yanıtla