SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ'de 60 Konut İçin Kura

0
Güncellendi - 2017-03-30 18:36:20
TOKİ'de 60 Konut İçin Kura
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılan Beydağı Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında 60 hak sahibi daha konutlarına kavuştu.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre; III. ve IV. etapta bulunan 60 hak sahibine I. ve II. etapta 71 daire verildi. 60 hak sahibine verilen 71 adet daire için Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen kura çekimine 60 hak sahibi katılırken, kur’a çekimine dahil edilmeyen zemin ve üst son katlarda 8 hak sahibi daire aldı.

Yapılan kura çekimi sırasında vatandaşlar büyük sevinç yaşarken, bugüne kadar Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında; III. ve IV. etapta bulunan 768 kişiye I. ve II. etapta erken daire teslimi yapıldığı kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız