SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ'de Kura Çekilecek

A- A+ PAYLAŞ

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım tarihlerinde kura çekimi yapılacak. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, toplam 220 hektarlık alanda yapılan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi’nde hak sahibi bin 15 kişinin konutları belirleniyor. 17-18 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kura çekimi ile Kentsel Yenileme Proje alanı içerisinde taşınmazı bulunan ve konut karşılığı muvafakat imzalayan hak sahiplerinin konutları belirlenecek.

DAHA ÖNCE 928 KONUT TESLİM EDİLDİ

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar, risk taşıyan bin 323 adet konut yakılırken, toplamda 4 bin 195 adet yapılan yeni konutlardan 928 adedinin hak sahiplerine teslim edildiği, 3 bin 267 konutun yapımının ise devam ettiği belirtildi. Projenin I. ve II. etabında 2013 yılında yapımına başlanan 3 bin 267 konuttan bin 15’i daha 17-18 Kasım tarihlerinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edilecek. TOKİ tarafından yapılan ve inşaatı bitme aşamasına gelen konutların hak sahiplerine 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor. 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kura çekiminde, konut karşılığı muvafakat imzalayan hak sahiplerinin hazır bulunmaları istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız