SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ'den 5 Yeni İhale

A- A+ PAYLAŞ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’da yaptırılmakta olan 640 yataklı (800 kapasiteli) hastane inşaatının yüzde 9’unun tamamlandığı öğrenildi.

Ayrıca Malatya merkez, Karakavak, Konak ve Darande’de yapılması düşünülen toplam 2 bin 404 konut ile sosyal tesis, okul, camii ve bunlar için alt yapı ve çevre düzenlemesi projelerinin ise ihale aşamasında olduğu öğrenildi.

YENİ PROJELER VE İHALE TARİHLERİ
TOKİ’nin Malatya’da yapacağı projeler ile ihale tarihleri şöyle :

1) Malatya Darende 2. Etap 204 Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi-- 10.03.2011

2) Malatya Merkez Karakavak 468 Adet Hait İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi --11.04.2011

3) Malatya Merkez 568 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi-- 03.05.2011

4) Malatya Merkez 468 Adet Yoksul Konutu, 1' er Adet Cami, Sosyal Tesis, 16 Derslikli İlköğretim Okulu, Büfe İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi --23.03.2011

5) Malatya Merkez Konak Köyü 696 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi-- 12.04.2011

MEVCUT İNŞAATLARIN TAMAMLANMA SEVİYELERİ
Bu arada TOKİ tarafından Malatya merkez ile ilçelerde yapımı süren projelerin tamamlanma seviyeleri ise şöyle :

1) Malatya Arapgir Konut+ ticaret merkezi Yüzde 98’ tamamlandı

2) Malatya-Darende 1. Etap Konut + ticaret merkezi, cami projesi Yüzde 98’i tamamlandı.

3) Malatya Merkez 360 Konut (Yoksul Grubu) Ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Ada İçi, Genel Alt Yapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi Yüzde 96’sı tamamlandı.

4) Malatya Darende 90 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi Yüzde 52’si tamamlandı.

5) Malatya 1 Adet 640 Yataklı (800 Kişi Kapasiteli) Hastane ve 2 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı yapım işi Yüzde 9’u tamamlandı.

FOTO: Şeker Fabrikası'ndan alınan alanda yapılmakta olan 640 yataklı hastane inşaatının son durumu (Levent BARIŞ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız