SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİDER Yaz Okulu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-08-26 02:27:21
TOKİDER Yaz Okulu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Toki Evleri Eğitim Derneği TOKİ İlkokulunda açtığı 5. Yaz Okulu çalışmalarını kapanış töreni düzenleyerek tamamladı.

Öğrencilerle Kur’an-ı Kerim okuma, Peygamberimizin Hayatını, İslam Ahlakını öğrenme etkinlikleri ve Sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı.Kapınış töreni öğrenciler, veliler ve diğer davetlilerin katılımıyle coşkuyla gerçekleştirildi.Törene öğrencilerce Kur’an-ı Kerim okunması ile başlandı. Öğrencilerce şiir, ilahi , Kur’an-ı Kerimden ayet ve Hadisi Şerif mealleri okundu.

TOKİDER adına Yönetim Kurulu üyesi Nazım Cankardeş, yaptığı konuşmada; dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Yaz Okuluna katılan öğrencilere katılımları için, velilere çocuklarını bu ortamlara gönderdikleri için teşekkür ederek, bu duyarlılığın velilerimiz ve çocukları için cennete giden bir yol, cennete açılan bir kapı olmasını diledi. Cankardeş, çocukların salihlerden olması için ahlaki eğitimleri ile iyi ilgilenilmesi ve dua edilmesi gerektiğini ifade etti. Cankardeş, Yaz Okulunda görev alan hocalara,dernek yönetimine, üyelere ve davetlilere katılımları için teşekkür etti. Tören Yaz Okuluna devam eden tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesi ile sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız