SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tokmak Hekimhan'da Başvurdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:57
Tokmak Hekimhan'da Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

İbrahim Tokmak, AKP’den Malatya’nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

1994-1999 yılları arasında Hekimhan ilçesi Kirmana Belediye Başkanı olarak görev yapmış olan İbrahim Tokmak, beraberinde kalabalık bir topluluk ile AKP Hekimhan İlçe Başkanlığı’na geldi. İbrahim Tokmak, yıllarca TCDDY’de teknisyen olarak hizmet verdiğini, Demiryol İş Sendikası’nda 2 dönem üst üste Sendika Genel Sekreterliği, akabinde de 1994 - 1999 yılları arasında doğup büyüdüğü Hekimhan’ın Girmana beldesinde Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu söyledi.

Tokmak; bilgi, birikim ve tecrübelerini Hekimhan ve Hekimhanlılar için harcamak amacıyla aday olduğunu belirterek, sürecin huzur ve sükunet içerisinde geçmesini, herkes açısından hayırlı olanın tecelli etmesi dileğinde bulunduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız