SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toman İşkur'a Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:19:51
Toman İşkur'a Döndü
A- A+ PAYLAŞ

İşkur Müdürü iken görevden alınan ve Battalgazi Belediyesi'ne geçen Vahap Toman, yeniden eski kurumunun müdürlüğüne atandı.

Toman'a veda yemeği veren Battalgazi Belediyesi'nden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Battalgazi Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Vahap Toman,  İşkur Müdürlüğü’ne yeniden atandı. İşkur Müdürlüğü’ne yeniden atanan Vahap Toman’a belediyece veda yemeği verildi. 

Bir sendikanın açtığı dava sonrası İşkur Müdürlüğü görevinden alınan ve Battalgazi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanan Vahap Toman, açtığı davayı kazanarak yeniden İşkur Müdürlüğü’ne atandı. İşkur Müdürlüğü’ne atanan Vahap Toman’a, Battalgazi Belediyesi tarafından veda yemeği verildi. Yemeğe, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İşkur Müdürü Vahap Toman, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakaş ve Yaşar Karataş’ın yanı sıra bazı daire müdürleri ile belediye personeli katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İşkur Müdürlüğü’ne atanan Vahap Toman’ın sonuç odaklı çalışan bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Yöneticilik yaptığım yerde benim personelimin bana yakınlığı, kişinin anasına babasına yakılığından daha yakındır. Bunun altını çizerek söylüyorum. Öğretmenlik yaptığım dönemlerde, öğrencilerim bana yakınlık dereceleri kendi ana babalarından daha yakındı. Bu felsefe ile çalışıyorum. Bu yapı meselesidir. Vahap Toman kardeşimizin,  çalışma performansını bildiğim için kendisini buraya teklif ettim. Kendisi bizi kırmadı ve Destek Hizmetler Müdürlüğü’nde bizleri kırmadan, üzmeden,  sorun yaratmadan çalışmıştır. Belediyelerdeki çalışma usul ve esasları, yasal metinleri elbette ki önemlidir. Ancak sosyal dengeler ve aktiviteleri de gözönünde bulundurmamız gerekir. Vahap bey bu konularda görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Kendisine bu süre içerindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisiyle İşkur’da beraber çalışmıştık. Buradaki çalışmalarda da hakikaten göz dolduran bir yapısı vardı. Burada da aynen onu yaptı. İşkur’da mahkemeyi kazandıktan sonra bizimle çalışmak istediğini söyledi. Devletin işi kişilerle kayım değildir. Devlet her zaman vardır. Devlet her zaman dinamiktir. Vahap kardeşimiz bir kurumun başına gelmiştir. O kurumla bir köprü oluşturacağız. Biz kendisine hakkımızı helal ediyoruz, kendisinin de helal etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Toman da, “Beni ve ailemi de çok yakından sevince boğan bir hadiseydi belediyeye geçmek. Bir süreç yaşadım. Bu süreçte bir sendika yüzünden 2 kez görevden alınıp tekrar göreve iade edildim. Bu süre içinde Başkanımızın bizleri belediyeye çağırması ve bir daha İşkur’a dönmemek üzere geldiğimi belirtmek isterim. Mahkemeyi kazanmama rağmen şahsım başkanımıza bu konuda bilgi vermemiştir. Başka yerden duyumlar almıştır. Haberinin neden olmadığını söylediğinde de, buraya gitmek için gelmediğimi belirttim. Başkanım da bu konuda, devlet kurumu olan İşkur’a gitme konusunda tekrar orada görmek istediklerini tarafıma belirtmiştir. Ve bende İşkur’a gitmek için karar almış bulunuyorum. Bu içten gelen başkanımın sevgisinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İşkur Müdürlüğü’ne yeniden atanan Vahap Toman’a bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi, Başkan Gürkan tarafından verildi."

FOTOĞRAF: Vahap Toman (sağdaki) ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız