SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tombalacılara Bir Baskın Daha

0
Güncellendi - 2016-05-13 03:10:16
Tombalacılara Bir Baskın Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisin bir kıraathaneye düzenlenen baskında tombala makinesi ile kumar oynadıkları tespit edilen 78 kişiye Kabahatlar Kanunu gereğince 219’ar TL para cezası kesilirken, kumar oynanan tombala makinesine el konuldu.

Olay, saat 22.00 sularında merkez Hamidiye Mahallesi Antepli Sokakta bir apartmanın bodrum katında bulunan ve kıraathane olarak işletilen işyerinde meydan geldi. İddiaya göre; kıraathanede kurulan tombala makinesi ile kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Asayiş Şubesi ekipleri ani baskın yaptılar.  Baskında kıraathanede bulunan 78 kişi, kumar oynamak suçundan Kabahatler Kanunu’na 219’ar TL idari para cezası kesilerek salıverildiler.

İşyeri işletmecisi olduğu belirtilen 3 kişi ise “Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçu iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şubesine götürüldü.

Asayiş Şubesi ekiplerinin kumar oynatılmasında kullanıldığını tespit ettiği yaklaşık 15 bin TL paraya el koyduğu öğrenilirken, kumar oynatılan tombala makinesi ile eklentilerine el konularak götürüldü.

Bu arada, baskın yapılan kıraathaneye 5 ay öncede tombala ile kumar oynatılmasından dolayı işlem yapıldığı öğrenildi.

Tombala baskınında el konulan 15 bin TL'nin yanı sıra, 78 kişiye kesilen toplam 17 bin 082 TL cezayla birlikte 32 bin 082 TL hazine kazanç sağlamış oldu.

Soruşturma devam ediyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

d3

d4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hakan (7 yıl önce)
    sende mi mustafa dayı:))
    0
    0
    Yanıtla
  • bedirhan (7 yıl önce)
    sizin allahiniza gurban .
    0
    0
    Yanıtla
  • Edin Terzic (7 yıl önce)
    Mustafa dayı da mı tombala oynuyomuş:) resimde gözüküyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (7 yıl önce)
    Helal olsun emniyet müdürü çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla