SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Top Bizi Sevmedi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:10:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, 1461 Trabzon maçında bariz şekilde eksiklerini gördüklerini ifade etti. 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu ise, kazandıkları için "çok çok mutlu" olduklarını söyledi.

"TOP BİZİ SEVMEDİ"

1461 Trabzon maçı sonrası açıklamalarda bulunan İldiz, "Maç öncesi de söylediğim gibi, zorlu bir müsabaka oynadık. Hafta içerisinde de söylediğim gibi zorlu bir mücadele oldu. Eksiklerimize rağmen, bir mücadele maçı olacağını biliyorduk. Eksiklerimiz vardı, ilk 10 dakika oyuna ağırlığımızı koyamadık. Rakibimiz biraz daha baskılı oynadı. Bizim iyi oynadığımız dönemlerde devre sonuna doğru, bir an dalgınlığımız sonucu, bizimkilerin bir adam kaçırması nedeniyle gereksiz bir gol yedik" dedi.

Tecrübeli teknik adam, maçın mücadele futbolu şeklinde geçtiğini kaydederek, "İkinci devrenin başında hemen hemen özellikle son yarım saatte dahil olmak üzere oyunun sonuna kadar elimizdeki mevcut kadro içerisinde, girebileceğimiz her türlü rizikoya girdik. Oyunu rakip kaleye de yığdık. Her şeyi yaptık ama çok öyle futbol kalitesi yüksek bir müsabaka değildi. Mücadele futbolu vardı" ifadelerini kullandı.

İldiz, takımın eksiklerini gördüklerini belirterek, şunları söyledi: "Ancak futbol topu da enteresan. Penaltı, penaltının kaçışı, dönüşü, oyuncunun tekrar topuğuna çarpması; diğer top içeriden çıktı, girdi o ayrı konu. Ama atmalıydık. Sonuç olarak baktığınızda; maçın skoru 1-0 olmamalıydı. Ama bir gerçek var ki, hakikaten çok bariz bir şekilde eksiklerimizi gördük. Her şeye rağmen mağlup olmamalıydık. İkinci yarı beceriksizdik ama top da bizi sevmedi. Bu gerçeği de kabul etmek lazım. Enteresan pozisyonlar kaçtı."

İstedikleri pozisyonları bulamadıklarını dile getiren İldiz, "Kanatları biraz daha iyi kullanmalıydık. Oyunun büyük bölümünde iki santraforla oynadık. İkinci devrede rakibin pozisyonu var mıydı? bilmiyorum ama biz değerlendiremedik. Kale önüne gittik ama istediğimiz pozisyonları bulamadık. Açıkçası beklemediğimiz bir netice. Çok eksiğimiz olduğu bir gerçek. Oyunun sonlarına doğru enteresan pozisyonlara da girdik ama maalesef kaçırdık" diye konuştu. 

İldiz, eksiklerin giderilmesiyle birlikte daha farklı bir takım olacaklarını kaydederek, "İstediğimiz kalitede oyuncuları getirebilirsek, ayağımız yere sağlam basar, gideriz. Transferleri ikinci etaba yetiştirecektik, yetiştiremedik. Önümüzdeki en kısa sürede halledilmesi gerekiyor. Zaten halledilecek deniliyor. Bu oyuncular geldikten ve eksikler tamamlandıktan sonra tabi ki takım içerisindeki hem rekabet hem de biraz daha seviyemiz yükselecektir. Daha farklı bir Yeni Malatyaspor olacaktır" şeklinde konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ..

1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu (Trabzonsporlu eski B.Hamdi), kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. 

Maç sonrası değerlendirmede bulunan Zıvalıoğlu, "Maçın ikinci yarısında skoru koruma adına oyundan düştüğümüz için, orada bir sıkıntı yaşadık. Özellikle pas bağlantılarında biraz sıkıntı yaşadığımız için, baskı yer gibi göründük. Kazandığımız için çok çok mutluyum" dedi.

TARAFTAR TEPKİSİ..

Bu arada, "seyircisiz" maçı TV'den izleyen ve stad önüne gelen bir grup taraftar, Yeni Malatyaspor'lu futbolcular ile maçın hakemlerine tepki gösterdi. YMS otobüsü, polis kordonunda staddan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız