SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Top Bizi Sevmedi!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:31
A- A+ PAYLAŞ

0-0 sonuçlanan Yeni Malatya- Balıkesirspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Altıparmak, çok arzu ettikleri 3 puanı alamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, “Maçın başından sonuna kadar 3 puanı isteyen ve sahada bu mücadeleyi 90’ncı dakikaya kadar yapan bir takım vardı. Özellikle bu sahada mücadele eden bütün futbolcuları kutluyorum. Çamur deryasının içinde takımımız çok iyi mücadele etti. İlk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak adına her şeyi yaptık. Tabi ligin iyi takımlarından olan ve şuanda da lider durumda bulunan Balıkesirspor ile oynadık. İyi bir ekip. Hem onlara önlem almak hem de kazanmak adına her şeyi yaptık. İlk istediğimizi gerçekleştirdik ve rakibimizi durdurmayı başardık. Ama istediğimiz golü bir türlü bulamadık. Bunda her türlü etken var. Ancak birazda top bizi özellikle son dakikalarda hiç sevmedi. Belki son dakikadaki pozisyonlar gol olsa verdiğimiz mücadelenin hakkını almış olacaktık. Ama lig devam ediyor. Oynadığımız oyun, yapmak istediklerimiz noktasında iyi durumdayız ancak bizim biran önce saha sorunumuzu halletmemiz gerekiyor. Çünkü bu çamur deryasında istediğimiz hiçbir şeyi net olarak yapamıyoruz. Futbolcularımın mücadelesinden ve isteklerinden ben çok memnunum” dedi.

Balıkesirspor’a göre karşılaşmada daha fazla mücadele ettiklerini kaydeden Altıparmak, şunları söyledi: 

“Bana göre kırılma maçı değil ama kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Çünkü lig uzun bir maraton ve devam ediyor. Özelikle oyunun ilk bölümlerinde öncelikle rakibin hızını kesmek istedik. Çünkü rakipte gerçekten çok süratli futbolcular var. Golü bulan takımın kazanacağı bir maçtı. Tabi biz sadece kazanmak için oynarken, rakip kontra atağa dayalı bir sistemde oynadı. Onun dışında başka bir şey yapmadılar ve bunda da 2-3 tane pozisyona girdiler. Bizimde pozisyonlarımız var. Bizim pozisyonumuz az gözükebilir ama önemli olan kazanma adına verilen mücadeleydi. Biz rakibimizden daha fazla mücadele ettik. Daha fazla kazanmayı istedik. Ama oyunun son bölümlerinde oyunu rakip takımın sahasına yıkmamıza rağmen istediğimiz golü bulamadık. Belki direkten dönen pozisyon gol olsa bunların hiçbirini konuşmadan yolumuza devam edecektik.”

Altıparmak, şampiyon olacaklarına inandıklarını da kaydederek, “Geriden gelen takım her zaman daha avantajlıdır. Şuanda kaybedilen bir şey yok. Rakibimiz haftayı bay geçecek. Biz kazanarak, aradaki puan farkını düşüreceğiz” diye konuştu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise, “Her iki takımda gerçekten iyi mücadele etti. Bu ağır zeminde her iki takımı da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etmek gerekiyor. Ama biz daha fazla gol pozisyonuna girdik. Golü bulamadığımız için 1 puanla dönüyoruz. Ama bizim için 1 puanda oldukça iyi diye düşünüyorum. Alınan bu puan bizi çok daha avantajlı duruma geçirdi. Ligde Balıkesirspor ile Yeni Malatyaspor favori gözüküyor. Normal olarak daha fazla baskı bekliyorduk. Bizde bugün iyi oynadık. Haftaya bay geçeceğiz ve bu arayı iyi değerlendirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız