SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Topaloğlu Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:09:39
Topaloğlu Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden olan ve halen İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi başhekimi olan Dr. Bülent Topaloğlu'nun 87 yaşında vefat eden babası İbrahim Topaloğlu toprağa verildi.

Kalp yetmezliği sonucu Cumartesi günü Zafer Mahallesi'ndeki evinde vefat eden 4 çocuk babası İbrahim Topaloğlu'nun cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde Pazar günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Malatya Eğitim Vakfı Başkanı ve İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak'ın da eniştesi olan İbrahim Topaloğlu'nun cenaze törenine Topaloğlu ailesi ve yakınları ile  Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili  Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Arif Yıldız, Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata,  İl Genel Meclisi Üyesi Rıza Sinanoğlu, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, Hastaneler Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, MEV Malatya Şube Başkanı Necdet Narin ile kalabalık bir topluluk katıldı.

TAZİYE YERİ: Zafer Mahallesi Çevreyolu Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi karşısı Çağrıbey Apartmanı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız