SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Toparlamamız Lazım'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Malatyaspor'da teknik direktör Hayati Palancı, "Demoralize olan futbolcuları toparlamamız lazım" dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren Malatyaspor'un teknik direktörü Hayati Palancı, "Oynadığımız en kötü maçtı" ifadesini kullandı. "Demoralize olan futbolcuları toparlamamız lazım" diyen Palancı, "Kalan 5 karşılaşmadan en az 3'ünü kazanmamız lazım. İşimiz kolay değil" şeklinde konuştu.

Umutlarını tüketmediklerini ve lig sonuna kadar mücadele edip takımı kümede bırakmaya çalışacaklarını vurgulayan Palancı, hafta sonunda kendi sahalarında oynayacakları Sakarya maçını kazanıp, puansal ve moral bakımından derin nefes almak istediklerini vurguladı.

Bu arada, futbolcu Turgay Koyuncu da, "Bundan sonra artık bahanemiz kalmadı" diyerek, özellikle gol noktalarında başarısız olduklarını vurguladı. Sahalarındaki 3 maçı da kazanmaktan başka çareleri kalmadığına dikkat çeken Turgay, "Futbolcu arkadaşlar üzerinde gol atamamaktan dolayı bir baskı ve stres var. Bunu bir türlü aşamadık" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Bank Asya 1. Lig'de 30. haftaya 29 puanla 17. sırada giren Malatyaspor, 29 haftada ligde 52 gol ile en fazla gol yiyen takım unvanını da sürdürüyor. En az gol atan takımların arasında bulunan Malatyaspor, 8 haftadır galip gelemiyor. Ligin 21. haftasında kendi sahasında Orduspor'u 4-2 mağlup eden Sarı-kırmızılı takım, o günden sonra oynadığı 8 maçta galip gelemedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız