SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Toplantı Uzadı, Fırtına Çıktı.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Kendi sahamızda, taraftarlarımızın önünde galip gelmek istiyoruz" dedi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Buz, "Çarşamba günü antrenmanımızı saat 13.30'da yapacaktık fakat erteledik. Çünkü toplantımız vardı. Toplantımız biraz uzadı. Başkanımızda toplantıya gelmişti. Toplantının arkasından antrenman yapacaktık ama fırtına çıktı, arkadaşlarla birlikte içeride kaldık. Çalışmayı salonda yaptık. Bir sıkıntımız yok" dedi.

"Bizim için önemli bir maç"

Tecrübeli teknik adam, Adana Demirspor karşısında tek düşüncelerinin 3 puan olacağını ifade ederek, "Her şeyden evvel güzel bir maç olmasını diliyorum. Bizim için önemli bir maç. Adana Demirspor önemli bir takım. Şampiyonluk parolasıyla yola çıktılar. Önemli oyuncuları var. Özellikle öndeki üçlü Mıckael Franck Pote, Hüseyin Kala ve Burak Çalık çok önemli oyuncuları. İyi bir takımla karşılaşacağız ama kendi sahamızda oynuyoruz. Bizde 3 puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

"Galip gelip, yolumuza devam etmek istiyoruz"

Takımda Kemal Cingirt ile Alex Dos Santoz Gonçalves'in cezalı olduğu için Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceklerini kaydeden Buz, şunları söyledi: "Alex ve Kemal kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. Kemal sağ bekte oynadığı için biraz sıkıntı olabilir. Takım içerisinde üreteceğiz bunları. Zaten onları devamlı şimdiye kadar yaptık. Arkadaşlarımız özveriyle çalıştılar. Ona karşı bir önlem alacağız. Kendi sahamızda, taraftarlarımızın önünde galip gelmek istiyoruz. Bu müsabakada taraftarlarımızın da desteğine çok ihtiyacımız var. Galip gelerek, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Buz, 5 puan alttan çıktıklarını kaydederek, "Puan tablosu çok sıkışık. Yukarıya doğruda puansal anlamda geride değiliz. Biz, her zaman müsabaka müsabaka bakacağız. Adana Demirspor ile sahamızda oynayıp, puanlarımıza bakacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız